Neymara škotski navijači gađali bananom

Neymara škotski navijači gađali bananom

Edmir Škorić
Teme:

Brazil je s 2:0 u nedjelju, na stadinu Emirates u Londonu, savladao Škotsku u prijateljskoj utakmici. Oba gola za Karioke postigao je Neymar.

Ipak, da sve ne protekne u najboljem redu, pobrinuli su se navijači Škotske koji su dvostrukog strijelca, inače mladog 19-godišnjeg napadača Santosa, gađali bananom.

"Žalosno je što se ovakve stvari događaju. No, ovaj veliki moment u karijeri mi ne može ništa pokvariti. Pobijedili smo, ja sam postigao dva gola i sada samo želim slaviti", kazao je Neymar.

Nedavno su navijači Zenita na identičan način vrijeđali Brazilca Roberta Carlosa, od ove zime člana Anžija iz Mahačkale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.