Neymarov otac tvrdi da je PSG obaviješten o njegovim "obavezama"

Brazilac se nije pojavio na pripremama Parižana

Neymarov otac tvrdi da je PSG obaviješten o njegovim "obavezama"

Edmir Škorić

U PSG-u su bijesni što Neymar nije došao na prvi dan priprema.

Neymar se trebao danas pojaviti u Parizu, no Brazilac nije došao i PSG je izdao zvanično saopštenje u kojem je istakao da je ovaj bez dozvole kluba izostao i da će morati da odgovara za svoje postupke.

Onda se oglasio i Neymarov otac, koji tvrdi da je PSG-u ranije javljeno da njegov sin do 15. jula neće biti tu.

On je rekao da Neymar ima privatne skupove u Sao Paulu 12. i 13. jula te da je klub to znao, no svejedno je nagovijestio kaznene postupke za brazilskog reprezentativca zbog današnjeg izostanka.

Neymar je jučer gledao finale Copa Americe između Brazila i Perua (3:1), a njegovi saigrači Thiago Silva i Marquinhos su bili na terenu i oni su dobili pravo da se naknadno priključe PSG-u na pripremama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymarov želja je definitivno da ode iz PSG-a i to što su mu razni događaji važniji od priprema PSG-a valjda dovoljno govori. Na Parku Prinčeva su toga svjesni i zato su očito postali bezobrazni prema igraču koji hoće da ponov igra u La Ligi.

Neymar se povezuje s Barcelonom, sada se u priču uključio i Real Madrid, dok PSG nema namjeru da ga tek tako pusti, bez obzira što je igrač nesretan i nezadovoljan u Francuskoj.

Top Komentari

Mele
Kad imas takve priviligeije, sve mozes, pa 40 miliona sa bonusima, sere se on na 400 000 ako ga kazne, razmazeno deriste i placljivko, nikad kod mene nebi zaigrao dok se ne opameti.
0 0
TipsterXO
On ih je obavijestio da neće doći. Mogu i ja tako šefa obavijestiti, odo na Krivaju neću doći na posao. Mogu al u kurcu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti