Nezaboravan nokaut navijača Millwalla

Nastradao navijač Tottenhama

Nezaboravan nokaut navijača Millwalla

D. Rakanović

Tottenham je jučer deklasirao Millwall sa 6:0 u četvrfinalu FA Kupa, a prije utakmice desio se incident. 

Dvojica navijača Tottenhama zapjevali su "mrzimo Millwall" u momentu kada su pored njih prolazili navijači ovog kluba iz južnog Londona. 

Iako je navijače Millwalla pratila policija, to nije spriječilo da se nekoliko njih izdvoji i da jedan navijač direktom nokautira provokatora. 

Nakon utakmice, policija je potvrdila da su tokom jučerašnjeg popodneva dvojica navijača uhapšena zbog remećenja javnog reda i mira, te da su protiv obojice podnesene prijave, prenosi britanski Sun.

Ova dvojica navijača Tottenhama napravila su glupost provocirajući navijače Millwalla koji se smatraju jednim od najžešćih na Otoku. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi