Nezapamćena tuča na Copa Libertadores

Užasne scene

Nezapamćena tuča na Copa Libertadores

Nezapamćena tuča viđena je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka na meču Copa Libertadoresa između The Strongesa i Sao Paola.

Meč je završen rezultatom 1:1 a fudbalerima oba tima tih 90 minuta nije bilo dovoljno borbe, pa su je nastavili i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Naime, bio je ovo posljednji meč grupne faze, a ovaj bod je ekipu Sao Paola odveo dalje s čim se nisu mogli pomiriti igrači The Strongesa.

Epilog cijele priče su i dva crvena kartona koje su dobili golman Sao Paola Denis De Matos u 93. minuti zbog zadržavanja vremena te fudbaler istog tima Jonathan Callerin.

Također, u cijli incident uključila se i policija bez čije intervencije je cijela stvar mogla proći čak i gore...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije