Nezapamćeno slavlje nakon rušenja velikog Manchester Uniteda

Menadžer Bristol Cityja nije znao šta će od sreće

Nezapamćeno slavlje nakon rušenja velikog Manchester Uniteda

Midhat Šljivak

Bristol City napravio je sinoć senzaciju i pobijedio je veliki Manchester United u četvrtfinalu Carabao kupa. 

Domaći su slavili sa 2:1 golom Koreyja Smitha u nadoknadi vremena, a kada je ovaj fudbaler postigao gol nastalo je nezapamćeno slavlje.

Navijači su bili u delirijumu, a ostaće upamćena proslava menadžera Bristol Cityja Leeja Johsona. On je u svoj euforiji skakao pored linije, a ubrzo mu se u zagrljaj bacio mladi sakupljač lopti.

"Znao sam da ne smijem na teren, a želio sam da proslavim pobjedu. Zaletio sam se prema dječaku sa loptom. Nisam znao da li bih plakao ili se smijao", rekao je Johnson nakon meča.

Bristol City će u polufinalu igrati protiv drugog tima iz Manchestera, nepobjedivog Cityja, a prve utakmice na rasporedu su 9. i 10. januara, dok se revanši igraju dvije sedmice kasnije.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi