Nezaustavljivi Kramarić zabio pet golova Lokomotivi

Fantastični Andrej Kramarić nastavio da briljira

Nezaustavljivi Kramarić zabio pet golova Lokomotivi

Andrej Kramarić igra nevjerovatno dobro, a večeras je u trijumfu Rijeke nad Lokomotivom rezultatom 6:0, postigao pet golova za svoju ekipu. 

Rijeka je do vodstva došla u 21. minuti susreta, strijelac je Kramarić nakon asistencije Sharbinija. Već u narednom napadu domaći dolaze do dva gola prednosti. Ovaj put asistent je Zoran Kvržić. Kramarić je svoj hat-trick kompletirao u 38. minuti susreta, kada je lobovao Slugu.  

U nastavku susreta ista slika na terenu. Kramarić je do četvrtog gola stigao u 48. minuti susreta, a i ovaj put asistent je Sharbini. Mrežu Lokomotive zatresao je Kramarić i u 63. minuti utakmice, ovaj put nakon asistencije Moisesa. 

Andrej Kramarić travnjak Kantride napustio je u 83. minuti susreta iz velike ovacije. Njega je na terenu zamijenio Ivančić i već u prvom dodiru sa loptom zatresao je mrežu Lokomotive. 

Hrvatska, HNL, 15. kolo: 

Rijeka - Lokomotiva 6:0 (Kramarić 21, 22, 38, 48, 63, Ivančić 84)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti