Nezvanično: Šejli Tančici najodgovornija funkcija u Savezu
FOTO: facebook

Rukometni savez BiH dobio generalnog sekretara

Nezvanično: Šejli Tančici najodgovornija funkcija u Savezu

O. Lekić

U prostorijama Rukometnog saveza BiH u toku je sjednica Upravnog odbora koja bi trebala dati odgovore na brojna pitanja.

 Sve se odvija iza zatvorenih vrata, a tek ponekad neki od članove UO-a krovne kuće bh. rukometa iskoriste malu pauzu.

Kako nam je potvrđeno od jednog od članova UO-a, za generalnog sekretara RS BiH imenovana je Šejla Tančica, a uskoro se očekuje i potvrda ove informacije. Tančica će tako na ovom mjestu naslijediti dugogodišnjeg sekretara Smaju Karačića.

Nije poznato po kojim referencama je Tančica izabrana, te šta je presudilo u odabiru, ali ono što je sigurno da će čelnici našeg saveza na čelu sa predsjednikom Amirom Zahirovićem javnosti morati dati odgovore na brojna pitanja.

Nezvanično, Tančica je izabrana kao vršilac dužnosti na period od tri mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi