Saopštenje krovne kuće bh. fudbala

NFSBiH: Baraž za sada neće biti odgođen!

8

Komentari (8)

nedoni46
Aha svi koji dodju iz Italije moraju u karantin 14 dana, ali to se ne odnosi na Dzeku, Pjanica i Zukanovica. Sta da ne do Bog neko od njih ima ovaj virus?
user1579364232
Upravu si jarane baš tako,dobro je što nisu prekinuli baraž
nedoni46
Haj sto nam ne daju da gledamo tekme nego hoce i da nas pobiju hahahaha
gh0ast
Mislim da su oni testirani svi u svojim klubovima. Nije SERIA A šaban liga
.bote Zukanovic on je parmak od igraca, Zukanovic nam ne treba, ima boljih igraca od njega i ako bog da nece biti ni na klupi za rezervne igrace, on je samo na sirem spisk igraca.
nedoni46
Nije niko testiran do simptoma
Bez presedana svi moraju u karantin koji dodju iz Italije, jer Korona virus ne bira i ne zna ko je Dzeko ili Pjanic i ostali, primjera radi ne daj boze kojim slucajem da je Dzeko ili Pjanic pozitivan na Korona virus, svi bi onda ostali igraci reprezentacije BH bili bolesni i ne bi mogli igrati protiv Severne Irskei ta bolest dodatno bi se rasirila sirom BiH, dakle medicinsko osoblje na granici BH i na aerodromima pamet u glavu i niko ne smije biti privilegovan i te tako se napravio propust, sve se treba raditi po propisu radi predostroznosti, kad je zdravlje u pitanju u BiH.
Kamo srece da Zukanovic ne dodje, jer on nije nikakve fajde, onda u tom slucaju mogu reci da BH 100% prolazi, ovako ako igra Zukanovic, onda je to veliko znak pitanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.