N/FSBiH u Denveru organizuje kamp "Otvorena vrata"
Foto: nfsbih.ba

U periodu od 23. do 25. maja

N/FSBiH u Denveru organizuje kamp "Otvorena vrata"

Nakon niza kampova na tlu Evrope, u sklopu projekta "Otvorena vrata" N/FSBiH će organizovati kamp u Sjedinjenim Američkim Državama, tačnije u Denveru, u periodu od 23. do 25. maja. 

Na ovome kampu moći će učestvovati svi mladi bh. fudbaleri koji žive u Sjevernoj Ammerici. 

"Odavno postoji ideja da nakon evropskih, organizujemo jedan kamp za mlade fudbalere našeg porijekla i na području Amerike. Sada su se stekli uslovi za to, te ćemo krajem maja u Denveru održati jednu takvu provjeru gdje će prisustvovati i selektori naših omladinskih selekcija", rekao je koordinator za omladinski fudbal N/FS BiH Murat Jaha.

Kamp će voditi Muhamed Alibašić, koji je trener u mlađim kategorijama ekipe Colorado Rapids, kao i Namik Alimajstorović, skaut i saradnik u omladinskom pogonu bh. selekcija, saopšteno je putem zvaniče internet stranice N/FSBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti