Ni 608 miliona mu nije dovoljno: Pogledajte kako i na koga je Guardiola trošio silan novac

Ni 608 miliona mu nije dovoljno: Pogledajte kako i na koga je Guardiola trošio silan novac

Sezona 2016/2017: Potrošeno 213 miliona za ispadanje u osmini finala

Admin Čaušević

Pep Guardiola je bez dileme jedan od najboljih fudbalskih trenera današnjice, međutim bez obzira što na raspolaganju ima odličan igrački kadar ne uspjeva da osvoji Ligu šampiona s Manchester Cityjem.

Na ljeto 2016. godine potrošeno je 213 miliona eura. Najskuplje je plaćen Stones(55 miliona), a najmanje Nolito(18). Još su na Etihad stigli Gabriel Jesus(33), Sane(50) i Gundogan(27) i Claudio Bravo(18).

Građane je u osmini finala zaustavio Monaco. Bilo je 6:6, ali su dalje prošli Kneževi zbog gola u gostima. Prvi meč je završen s 5:3 za engleskog predstavnika, a drugi s 3:1 za ekipu koja se takmiči u Ligue 1.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Sagnite se Pepu, za vas je novinarstvo ono kad pokupite gole slike sa instagrama... najbolji trener svih vremena
1 6
CrveniBaron
Samo dobar prodavac magle, ali nije on kriv što mu to prolazi, naprotiv treba mu čestitati na tome. Krivi su oni koji ga angažuju u nadi da će osvojiti ligu šampiona! Sa Barsom nije problem ništa osvojiti jer to može svaki trener koji bar iole poznaje fudbal!
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi