Ni danas bez nereda na Evropskom prvenstvu

Ispad navijača Mađarske

Ni danas bez nereda na Evropskom prvenstvu

Endin Čaušević

Ovo Evropsko prvenstvo u Francuskoj sigurno će biti upamćeno po mnogim neredima navijača.

U nizu ispada navijača mnogih reprezentacijama danas su se pridružili i navijači Mađarske koji su napravili incident pred početak utakmice u Marseilleu. Navijači Mađarske su pokušali da se sa zapadne tribine priključe onima iza gola, ali im osiguranje to nije dozvolilo jer nisu imali ulaznice za tu tribinu.

Mađari su se fizički obračunali sa osiguranjem na stadionu, a isto su uradili i kada su stigle specijalne policijske snage. Očekuje se da će UEFA i protiv Mađarske pokrenuti disciplinski postupak za ove nerede i divljanje njihovih navijača.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije