"Ni djetelina vam neće donijeti sreću ovdje"

Poruka navijača Sarajeva

"Ni djetelina vam neće donijeti sreću ovdje"

E. Škorić

Navijači Sarajeva sjajnom su koreografijom dočekali veliki Celtic.

Od 19:45 igra se meč prvog pretkola Lige prvaka između Celtica i Sarajeva na Koševu, a navijači bordo tima s uu pored jake kiše dobro ispunili tribine stadiona.

"Ni djetelina vam neće donijeti sreću ovdje", poručili su navijači Sarajeva prvaku Škotske na uvodu meča sjajnom koreografijom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juve88
Kome neće pomoći nama ili njima, ja bi prije rekao nama jbt nama ni onaj koperfild nebi pomogao mi smo ološ od fudbala i ološ od države, jedno veliko sranje sranje sranje jbt nemogu trčat, nemogu se dodavat, nemogu loptu držat u nogama pa sta možete bem vam pleme pare samo uzet. PREDLAŽEM GAŠENJE BH FUDBALA A PARE KOJE OD DRŽAVE I OD NAS NAVIJAČA DOBIJAJU OVI ZEKANI PREUSMJERITI JAVNIM KUHINJAMA
0 11
Aduka
lijepo
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi