Kišobrani i kabanice dominiraju: Pogledajte kako izgledaju tribine Koševa pola sata pred meč

Navijači polako pristižu

Kišobrani i kabanice dominiraju: Pogledajte kako izgledaju tribine Koševa pola sata pred meč

Još samo nešto više od pola sata ostalo je do početka pravog spektakla na Koševu.

Fudbaleri Sarajeva dočekat će slavni škotski Celtic u prvom susretu 1. kola kvalifikacije za Ligu šampiona.

Iako je u našem glavnom gradu vladalo vrlo lijepo i sunčano vrijeme posljednjih nekoliko dana, danas u posljepodnevnim satima je počela da pada jaka kiša, pa su navijači bili prinuđeni ponijeti kišobrane i kabanice sa sobom.

Ipak, bez obzira na sve, dosta njih je već nekih sat vremena pred početak utakmice bilo na stadionu, a od kiše im za sada većinom pomažu kišobrani, kapuljače ili čak zidić koji se nalazi ispod novinarske lože koji je malo natkriven.

Naravno, svi skupa se nadamo da će kiša barem malo stati kako bi navijači imali što veći užitak gledanja ovog spektakla, ali ako će ona pomoći bordo timu da odigra nešto bolji meč i ostvari bolji rezultat, onda neka pada...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zmijuga.loma
Samo Zeljo i Papa mogu ispuniti kosevo
0 7
milivoje
Ko sa Newcastlom hahahahahahaha bijeda bijedna sa koševa,Željo,Papa i Dino Merlin ispunili kosevo
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi