Ni Musemić ne vjeruje šta u pojedinim situacijama rade njegovi igrači

Sarajevo igra odličan meč

Ni Musemić ne vjeruje šta u pojedinim situacijama rade njegovi igrači

A. Čaušević

Sarajevo igra odličan meč u Bjelorusiji. 

Bh. prvak je ravnopravan sa BATE-om, međutim manjak koncentracije i hrabrosti u završnici su glavni razlog zašto još uvijek Bordo tim nije zabio gol. 

Sarajevo je imalo niz dobrih situacija za stvaranje velike prilike i postizanje gola, međutim završni pas je obično bio pogrešan.

Reakcija Husrefa Musemića možda najbolje pokazuje da i iskusni stručnjak ne vjeruje kakve poteze prave njegovi igrači...

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
ne znam koji to sjajan mec vi vidite
0 10
amr
neko ispade iz lige Europe s neko igra sa kisiljakom
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi