Ni riječ o Mourinhu: Cole govorio o najdražim trenerima u Chelseaju

Lijevi bek izostavio Portugalca

Ni riječ o Mourinhu: Cole govorio o najdražim trenerima u Chelseaju

Nekadašnji lijevi bek Arsenala, Chelseaja i Rome Ashley Cole govorio je u intervjuu za Sky Sport o najdražim trenerima s kojima je imao priliku raditi dok je bio član Chelseaja.

Cole je tom prilikom kazao da su to bili Luis Felipe Scolari i Carlo Ancelotti, ali nije pomenuo Portugalca Josea Mourinha.

"Uživao sam u vrijeme Scolarija i Ancelottija, to su mi vjerovatno omiljena dvojica. Mislim da je ipak Scolari broj 1. On je došao u vrijeme kada nisam igrao tako dobro za Chelsea kao što sam znao da mogu. Nisam bio taj Cole kojeg su ljudi gledali u Arsenalu".

"On je došao i dao mi novu dozu života. Nismo imali pravila na terenu, mogli smo ići gdje hoćemo. Oba beka su mogla ići naprijed u isto vrijeme. Igrali smo sjajan fudbal, ali od decembra je sve krenulo nizbrdo i on je dobio otkaz".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Cole je član Chelseaja bio od 2006. do 2014. godine i za to vrijeme je odigrao preko 200 utakmica za Plavce iz Londona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi