)
Ni Salihamidžiću nije jasno šta se dešava sa Bayernom
Bayern je nanizao nekoliko uzastopnih pobjeda, ali je utisak da to još uvijek nije ni blizu one igre koju očekuju navijači njemačkog giganta.

Njemački gigant neubjedljiv

Ni Salihamidžiću nije jasno šta se dešava sa Bayernom

Fudbaleri Bayerna prošli su sinoć u osminu finala DFB Pokala i to nakon što su porazili u gostima četvrtoligaša Rodinghausen sa 2:1.

Ipak, nakon pobjede niko u Bayernu nije bio pretjerano zadovoljan jer je utisak da njemački gigant može igrati puno bolje, a jedan od onih koji imaju takvo mišljenje je sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Popularni Brazzo poručuje da ni sam sebi ne može objasniti šta se dešava sa njegovim timom.

"25 ili 30 minuta smo imali sve pod kontrolom. Igrali smo dobro, a poslije toga se sve urušilo, ne mogu to ni sam sebi da objasnim. Protiv jednog četvrtoligaša! Jasno je da su oni dali sve od sebe, ali je svako od nas očekivao više. Trenutno se osjećam čudno, nikome nije jasno šta se desilo", rekao je Salihamidžić i dodao:

"Moramo igrati bolju odbranu i biti prodorniji u napadu. Moramo se zajedno braniti i zajedno napadati. Trebamo to poboljšati".

Podsjetimo, Bayern naredni meč igra u subotu poslijepodne na domaćem terenu protiv Freiburga u okviru Bundeslige.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Pa nije baba vracara
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi