Ni sam Hazard ne zna gdje će: Manchester ili Chelsea?

Od Lillea se oprostio hat-trickom

Ni sam Hazard ne zna gdje će: Manchester ili Chelsea?

Edmir Škorić

Ni sam Eden Hazard, belgijski reprezentativac i član sada već bivšeg francuskog prvaka Lillea, ne zna gdje će igrati sljedeće sezone.

Nije tajna da je Hazard već završio avanturu s Lilleom, no već neko vrijeme se nagađa o njegovoj budućnosti. Kazao je talentirani Belgijanac da će odluku o novom klubu saopćiti večeras, nakon posljednje utakmice u sezoni, no...

 

Priznaje, međutim, da njegov agent pregovara s "Manchesterom" i Chelseajem. Navodnici na Manchester, budući da nije otkrio da li se radi o Cityju ili Unitedu, ili pak o oba kluba, što je i najizglednija opcija. 

 

"Moj agent se sastao sa Manchesterom i Chelseajem, oba daju dobre ponude, i jedni i drugi su veliki klubovi...", tajnovito je rekao Hazard. 

 

Svoj prvi hat-trick za Lille postigao je upravo večeras u 4:1 pobjedi nad Nancyjem u 38. kolu Ligue 1. Njegov klub pehar namijenjen prvaku Francuske predao je Montpellieru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.