Zeničani nisu uspjeli pobijediti Vitez

Ni velika podrška Robijaša nije pomogla Čeliku

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika protiv Zrinjskog su imali podršku više od 8.000 gledatelja, navijači su ponovo uz omiljeni klub, a danas su to ponovo demonstrirali u Vitezu.

Zeničani su danas ispunili Gradski stadion, na kojem je od ukupno 2.000 gledatelja sigurno više od pola bilo pristalica gostujuće ekipe.

Čelik danas bez obzira na to što je tokom čitavih 90. minuta imao sjajnu podršku svojih navijača nije uspio da osvoji tri boda i dodatno se približi ekipi Metalleghe u borbi za opstanak. Iako su domaćini podigli cijene ulaznica, to nije smetalo pristalicama Čelika da u velikom broju dođu u komšijski Vitez, te daju podršku svome timu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako šta može dobiti prolaznu utakmicu danas, onda su to navijači, koje su i trener pohvaliti na kraju utakmice. Zeničani će u narednom kolu ponovo na gostovanje Krupi, gdje se ponovo očekuje dolazak "Robijaša" u velikom broju. Ako Zeničani opstanu u Premijer ligi, sigurno da će velike zahvale za to imati navijači, koji sigurno daju dodatnu snagu ekipi u trenucima kada na terenu ne stoje najbolje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti