Čeliku bod u Vitezu u očajnom meču

Bez pobjednika u Vitezu

Čeliku bod u Vitezu u očajnom meču

M. Šljivak

Vitez i Čelik odigrali su meč bez golova (0:0) u 20. kolu Premijer lige BiH.

Prvo poluvrijeme u Vitezu nije donijelo mnogo. Oba tima su imala po jednu pravu šansu, ali ostatak prvog dijela nije donijelo apsolutno ništa.

Prvo je Kokot prijetio golu Čelika u trećoj minuti, ali je promašio dobru šansu, a uzvratio je Mahir Karić za goste u samom finišu, no golman Viteza dobro brani i na odmor se otišlo bez golova.

Ni nastavak nije ponudio gotovo ništa. Čelik je bio bolji, loptu je imao više u svom posjedu, dok su se domaći uglavnom orijentisali na čuvanje svog gola. U takvoj igri gosti su preko Husića imali dobru priliku, no nije bilo promjene rezultata. Sve u svemu, loša fudbalska predstava u kojoj se nije moglo uživati.

Premijer liga BiH, 20. kolo:

Vitez - Čelik 0:0

Vitez: Nwolokor, Jevtić, Livaja, Muminović, Kokot, Bibić, Vrhovac, Selimović, Livančić, Sadiković, Kapetan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik: Ružić, Šivšić, Regoje, Karić, Haurdić, Dilaver, Brković, Jusić, Sadiković, Sakan, Hećo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi