Nica dovela talentovanog napadača Monaca
Foto: EPA

Allan Saint-Maximin novo pojačanje Nice

Nica dovela talentovanog napadača Monaca

Teme:

Nica je obezbijedila novo pojačanje, a riječ je o 20-godišnjem napadaču Allanu Saint-Maximinu, dojučerašnjem fudbaleru Monaca.

Talentovani Saint-Maximin je protekle dvije sezone proveo na posudbi, prvo u Hannoveru, a zatim i u Bastiji, a iako je bio velika nada Monaca, on je jučer potpisao ugovor s Nicom.

Pretpostavlja se da je Saint-Maximin u Nicu stigao uz obeštećenje od 10 miliona eura, a on je ugovor s ovim klubom potpisao samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da je Nicu, kao slobodan igrač, pojačao i iskusni Holanđanin Wesley Sneijder.

Ovaj krilni napadač je prošle sezone odigrao 36 utakmica za Bastiju u svim takmičenjima, te je uspio postići tri gola i upisati tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti