Nick Salihamidžić javno kritikovao Bayern - Brzo je zažalio zbog svega
Nick Salihamidžić napravio je sebi probleme nepromišljenim komentarima na X-u.

Sin legendarnog Brazze

Nick Salihamidžić javno kritikovao Bayern - Brzo je zažalio zbog svega

Eldar Ganibegović

Bivši mladi reprezentativac BiH i sin mnogo poznatijeg Hasana, Nick Salihamidžić, zažalio je zbog objava na X-u vezanih za minhenski Bayern.

Prije dva dana je Bayern iz Minhena poražen od Bayer Leverkusena u derbiju Bundeslige i sada zaostaje pet bodova za Apotekarima.

Bayer Leverkusen je slavio rezultatom 3:0. U potpunosti je razbio rivala iz Bavarske, a nije izdržao ni dojučerašnji član Bayerna, bh. fudbaler Nick Salihamidžić.

Nick Salihamidžić kritikovao Bayern

Nakon utakmice je na X-u objavio kritike na račun igre Bayerna. Sve je brzo izbrisao, no internet sve pamti.

Prvo je kritikovao Sachu Boeyja. On je u Bayern stigao iz Galate i bio je krivac za jedan od golova Bayera.

Oglasi

"Dobro pokrivena druga stativa, Boey", napisao je Salihamidžić očito frustriran što nema klub s 21 godinom.

"Stanišić je posuđen Leverkusenu za 2 miliona, a Boey je doveden za 30 miliona, neko prvo mora da mi objasni kako je to moguće", napisao je očekujući objašnjenje koje naravno nije dobio.

"Šteta što igramo ovako. 0,27 očekivanih golova u ovakvoj utakmici je tako sramotno", dodao je još baveći se statističkim podacima.

Sve je ubrzo obrisao, no bilo je kasno. Njemački mediji su sve prenijeli i sigurno je zažalio zbog svojih komentara.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Nick Salihamidžić je prošao školu Bayerna. Bio je na posudbama u Vancouveru i Cosenzi, ali od januara mjeseca je bez kluba. Upisao je jedan nastup za U21 reprezentaciju BiH.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sto je zažalio , možda vama glupim navijačima , napaćenim bosnjama , momak sve rekao onako kako je ...još da vam kažem **** se njega za bayern...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti