Nicolas Anelka izabrao trojicu najboljih napadača na svijetu

Legendarni francuski napadač

Nicolas Anelka izabrao trojicu najboljih napadača na svijetu

Endin Čaušević

Nekadašnji francuski reprezentativac Nicolas Anelka izabrao je tri najbolja napadača na svijetu.

Nekadašnji napadač PSG-a, Arsenala, Real Madrida, Chelseaja odlučio je za francuske medijie otkriti koja su to najbolja tri napadača na svijetu po njegovom mišljenju.

"U ovom trenutku najbolji napadači na svijetu su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović. Mnogi će reći da su Suarez i Neymar u top tri, ali za mene je Ibrahimović bolji od njih", rekao je Anelka.

Ovaj 37-godišnji Francuz u svojoj karijeri promijenio je mnogo klubova, te je imao priliku sarađivati sa mnogim trenerima. Ipak, za Anelku najbolji treneri na svijetu su Carlo Ancelotti, Arsene Wenger i Guus Hiddink.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi