Nigdje nije luđa atmosfera: Pogledajte La Bomboneru iz zraka!

Počelo je finale Copa Libertadoresa

Nigdje nije luđa atmosfera: Pogledajte La Bomboneru iz zraka!

Prije dvadesetak minuta je na kultnoj La Bomboneri započeo prvi meč finala Copa Libertadores u kojem se sastaju zakleti rivali Boca Juniors i River Plate.

Ovaj meč trebao je biti odigran sinoć, ali je odgođen zbog velikog nevremena pa su dva rivala tek večeras dočekala priliku da prvi put u historiji odmjere snage u finalu najjačeg klupskog takmičenja u Južnoj Americi.

Atmosfera na stadionu je paklena, a na internetu se pojavio snimak Bocinog stadiona iz ptičije perspektive. Tribine krcate, koreografija sjajna i baš sve je u plavo-žutim bojama domaćeg tima.

Inače, trenutni rezultat je 0:0, a revanš će se igrati za dvije sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi