"Nije bilo nikakvog kamenovanja"

Demant iz MUP-a Kantona Sarajevo

"Nije bilo nikakvog kamenovanja"

A. Beganović

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo nema prijavljen niti evindentiran događaj o navodnom kamenovanju kombija sa navijačima Širokog Brijega", rekao je za SportSport.ba potparol MUP-a KS Irfan Nefić.

Sinoć su na Grbavici u okviru polufinala Kupa Bosne i Hercegovine snage odmjerili Željezničar i Široki Brijeg. Na tribinama Grbavice prisutna je bila i manja grupa navijača gostujućeg tima.

Odmah po završetku utakmice gostujući navijači krenuli su za Široki Brijeg, a na društvenoj mreži Facebook pojavila se informacija o navodnom kamenovanju njihovog kombija, koju su pojedini bh. mediji uzeli kao relevantan izvor, te su istu prenijeli, no potparol MUP-a KS za naš portal demantovao je takve navode.

"Uopšte mi nije jasno odakle takva informacija. Odgovorno tvrdim da Ministarstvo unutrašnjih poslova nema prijavljen niti evindentiran događaj o navodnom kamenovanju kombija sa navijačima Širokog Brijega", rekao je Nefić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.