Nije bio ofsajd: Zmajevima poništen regularan gol?

Bilo je blizu, ali...

Nije bio ofsajd: Zmajevima poništen regularan gol?

Sudeći prema snimcima, reprezentaciji Bosne i Hercegovine je na sinoćnjoj utakmici protiv Senegala poništen regularan gol.

Meč je završen bez pobjednika (0:0), ali naša selekcija je u 56. minuti uspjela zatresti mrežu senegalskog golmana. Učinio je to Edin Višća, čiji je gol ipak poništen zbog ofsajd pozicije.

Međutim, čini se da u akciji za gol nije bilo govora o nedozvoljenoj poziciji, što se pogotovo može reći za Višću koji definitivno nije bio u offsideu.

Prethodno je Sarić uposlio asistenta Kodru, gdje je također naizgled sve bilo čisto...

Top Komentari

infinity2612
Uvedite jebenu video tehnologiju...protiv Nigerije nas je unistio sudija, a evo i prtogiv druge Africke zemlje ponisten regularan gol
5 0
Realosmadridos
Picke usrane
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti