Nije čudno što Pep želi golmana: Hart se ponovo obrukao

Velika greška golmana Cityja

Nije čudno što Pep želi golmana: Hart se ponovo obrukao

Midhat Šljivak

Arsenal je jučer u prijateljskom susretu pobijedio Manchester City s 3:2, a ključni gol postigao je Akpom u 85. minuti za prednost Topnika od 3:1.

Golu je prethodila velika greška maldog defanzivca Tosina Adarabioya. Ovaj 18-godišnjak je poklonio loptu protivniku, a stvar je dodatno uprskao golman Građana Joe Hart.

Iako je bio bliži lopti od Santija Cazorle, golman ekipe iz Manchestera je uspio nekako ispustiti loptu. Ona je došla do Akpoma, koji lagano pogađa za 3:1.

Nije nikakvo čudo što menadžer Cityja Pep Guardiola želi dovesti golmana, jer su Hartu ovakve greške postale specijalnost.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi