Nije htio da šuti: Griezmann kritikovao Messija i Ronalda

"Svi su trebali doći"

Nije htio da šuti: Griezmann kritikovao Messija i Ronalda

Endin Čaušević

Francuski napadač Antonie Griezmann izabran je za trećeg najboljeg igrača u 2018. godini što je za njega veliki uspjeh jer je iza sebe ostavio mnoge zvijezde.

Griezmann je zbog osvajanja Svjetskog prvenstva s Francuskom ušao u uži izbor za najboljeg igrača svijeta, a u konkurenciji s Modrićem i Ronaldom završio je ne trećem mjestu. Iako se špekulisalo da Griezmann neće biti na dodjeli Zlatne lopte u Parizu na kraju se odlučio pojaviti.

Francuski napadač je izjavio da je jednostavno morao doći jer se ceremonija održava u njegovoj zemlji, te je na neki način kritikovao Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji se nisu pojavili u Parizu.

"Na ceremoniju sam došao iz poštovanja i ponosan sam što sam bio u finalu. Kada su mi rekli da je Modrić pobijedio priznajem da sam bio malo tužan. Ovdje sam morao doći jer je ovo moja zemlja i tužno je što svi nisu došli", rekao je Griezmann.

Top Komentari

Mima
Ajde ti francuzicu pokrij se po glavi i ne kaki..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije