Nije igrao skoro šest mjeseci, a onda pokazao zašto je jedan od najboljih defanzivaca svijeta

Ramos konačno debitovao za PSG

Nije igrao skoro šest mjeseci, a onda pokazao zašto je jedan od najboljih defanzivaca svijeta

E. Čaušević

Sergio Ramos je jučer konačno debitovao u dresu PSG-a.

Ramos je u francuski klub stigao pred početak ove sezone kao slobodan igrač iz Real Madrida i potpisao je dvogodišnji ugovor s Parižanima.

Međutim, Španac je imao velikih problema s povredama i fizičkom spremom od dolaska u PSG zbog čega je skoro četiri mjeseca čekao da konačno zaigra u dresu novog kluba.

Ramos je jučer odigrao cijeli meč protiv St. Etiennea, a PSG je na kraju slavio kao gost sa 3:1.

Iako su navijači PSG-a bili skeptični zbog Ramosa i činjenice da nije igrao skoro šest mjeseci, ali im je on pokazao o kakvoj klasi se radi i odigrao je zaista fantastičnu utakmicu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na društvenim mrežama pojavio se i video njegovih najboljih poteza s jučerašnje utakmice, a mnogi tvrde da je jasno da je Ramos još uvijek jedan od najboljih defanzivaca na svijetu.

Top Komentari

Miskee
Igračina
1 0
Amansio
Klasa je klasa, može sw iapast iz forme na nekih mjesec dva ili da godine uzmu danak, ali ako neko ima znanje ono će se pokazati. Neka se zapitaju Hazard i Bejl što pokazano u realu govoi o nima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije