Nije izdržao: Ramos "bocnuo" Mbappea nakon utakmice

Samo je odgovorio na pitanje

Nije izdržao: Ramos "bocnuo" Mbappea nakon utakmice

Endin Čaušević

Real Madrid se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su sinoć sa 2:1 slavili na Parku Prinčeva protiv PSG-a.

Kraljevski klub je u dvije utakmice sa ukupnih 5:2 savladao PSG koji je važio za jednog od favorita za osvajanje Lige prvaka. Međutim, aktuelni prvak Evrope je očitao lekciju ekipu Unai Emeryja i zasluženo se plasirao dalje.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice kada je Sergio Ramos odlučio izjavom "bocnuti" napadača PSG-a, Kylana Mbappea. Novinar je pitao španskog defanzivca da li misli da je Mbappe svojom igrom pokušao pokazati svijetu da se radi o odličnom igraču, a dobio je zanimljiv odgovor.

"Pa, mislim da je pokušao poslati poruku i pokazati svima da je odličan igrač i da može jednim potezom riješiti meč. Ali, nije razmišljao o tome što ta poruka može biti i loša što je upravo i bilo na ovoj utakmici", rekao je Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi