Nije kao drugi igrači: Kane je dao čvrsto obećanje

Novac mu puno ne znači

Nije kao drugi igrači: Kane je dao čvrsto obećanje

Edmir Škorić

Tottenhamov napadač Harry Kane želi do kraja karijere ostati na White Hart Laneu.

Dvadesettrogodišnji napadač je postigao 80 pogodaa za 149 nastupa za Spurse u svi takmičenjima i prvo je ime Tottenhama. Obožavaju ga navijači, uprava, saigrači, svi treneri koji dođu, a i on ima veliko poštovanje prema klubu čije  boje brani.

"Meni je najvažnije da klub ide prema naprijed. Imamo mladu i kvalitetnu momčad, fantastičnog menadžera, novi stadion koji dolazi i novi trening centar", reka je Kane, pa je dodao:

"Sve napreduje i želim biti dio ovog kluba dugo. Ne vidim razlog zašto ne bih ovdje ostato do kraja karijere. Neki ljudi motivirani su novcem, a ja nisam jedan od njih. Pokušavam samo da osvojim trofeje. Svaki dan s osmijehom idem na posao. Novac je samo bonus kojim vas nagrađuju, ali to vas ne može uvijek usrećiti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je Kane postigao 14 golova na 19 premierligaških mečeva, a dodao je i tri asistencije. Njegov Tottenham je drugoplasirani tim prvenstva s devet bodova manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije