Učestvovao s bh. igračima

Nije mogao da odoli: Prosinečki pokazao nekoliko trikova na treningu

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je večeras novi trening pred okršaj s Austrijom u četvrtak u okviru Lige nacija.

Izabranici Roberta Prosinečkog su bili odlično raspoloženi na večerašnjem treningu, a čak je i selektor u nekoliko navrata aktivno učestovao.

Nakon početkog zagrijavanja bh. fudbaleri su počeli igrati "ševu" u nekoliko grupa, a i Prosinečki je odlučio da im se pridruži.

Robi je još jednom pokazao da ima "ono nešto" u svojim nogama, te je s nekoliko poteza oduševio naše igrače. Sigurno je da to dodatno popravlja atmosferu u našem timu pred utakmicu s Austrijom.

Top Komentari

Medo-Brundo
Ako su ovo trikovi onda sam ja Pele!
63 0
Dobar,Los,Zao
Trikovi su skriveni za sire gledaljisće!
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi