"Džeko je napadač svjetske klase, ali siguran sam da nije nezaustavljiv"
Austrijanci se Dijamanta pribojavaju, ali smatraju da napadač Rome ipak nije nezaustavljiv.

Optimizam vlada kod reprezentativaca Austrije

"Džeko je napadač svjetske klase, ali siguran sam da nije nezaustavljiv"

Reprezentacije Austrije i Bosne i Hercegovine odigrat će za dva dana možda i odlučujući susret kada je u pitanju borba za prvu poziciju i plasman u grupu A Lige nacija.

Tom prilikom je za austrijske medije govorio napadač ove reprezentacije i član njemačkog Augsburga Michael Gregoritsch.

Njega su novinari između ostalog pitali o Edinu Džeki, a on je poručio da napadač Rome nije nezaustavljiv.

"Edin Džeko je napadač svjetske klase koji je ostavio trag u svakom klubu za koji je igrao. Ali, nije nemoguće zaustaviti ga da ne postigne gol. Moramo raditi kao tim i pomagati jedan drugom", rekao je Gregoritsch.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pomenuti napadač je ove sezone odigrao 10 mečeva u Bundesligi te je postigao dva pogotka. Za reprezentaciju je do sada upisao sedam nastupa uz jedan gol.

Top Komentari

Raikkonen
E vidjet ćemo gosp. Gregoritsch napadač svjetski poznatog f.n. kluba Augsburg koji si uspio odigrati za svoju reprezentaciju 10 mečeva i postigao 2 gola kako će te uspjeti zaustaviti Edina u pohodu za novu pobjedu naše reprezentacije Bosne i Hercegovine ? Vjerujem i znam da nećete uspjeti zaustaviti našeg dijamanta i da IDEMO DALJE.
29 1
Mr.Balboa
Ma ako ga dzeko ne postigne ima zato pjanic ili visca ;)
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi