Nije mogao izdržati: Klopp se posvađao sa novinarom

Iznerviralo ga pitanje o Sturridgeu

Nije mogao izdržati: Klopp se posvađao sa novinarom

Njemački stručnjak na klupi Liverpoola Jurgen Klopp posvađao se sa novinarom uglednog Daily Mirrora.

To se desilo na konferenciji za novinare nakon pobjede Liverpoola protiv Bournemoutha 2:1, a Kloppa je iznerviralo to što je novinar Darren Lewis počeo konferenciju sa pitanjem o Sturridgeu.

"Uživao sam u igri Danijela Sturridgea, igrao je sjajno. Ne razumijem kako me možete pitati odmah takvo pitanje nakon utakmice. Da li vi stvarno radite u sportu? Mislite da jedan igrač može odlučiti utakmicu? Ja i vi živimo da drugačijim planetama", rekao je Klopp.

Podsjetimo da se Sturridge u pomenutom meču upisao u strijelce krajem prvog poluvremna, ali i u asistente i to za prvi gol Redsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi