"Jedva sam se suzdržao da ne zapjevam s navijačima"

Klopp oduševljen atmosferom

"Jedva sam se suzdržao da ne zapjevam s navijačima"

Borussia Dortmund i Liverpool sinoć su odigrali neriješeno u okviru prve utakmice četvrtfinala Evropske lige. 

Ovo je ujedno bila i posebna utakmica za Jurgena Kloppa. Nijemac je u svom Dortmundu dočekan ovacijama s prepunih tribina, a na Westfalenu su još bili istaknuti brojni transparenti dobrodošlice Jurgenu Kloppu. Ali, dočekao ga je i jedan cinični na kojem je pisalo: "Hello and goodbye".

"U Borussiji sam bio dugih sedam godina i ne osjećam se kao gost. Ali, zauvijek ću pamtiti sinoćnju večer, doček je bio prekrasan. Nisam očekivao takav pljesak i ovacije, osjećao sam se kao da sam još uvijek dio Borussije. Jedva sam se suzdržavao da ne zapjevam s navijačima uoči samog početka utakmice, uhvatila me nostalgija, preplavile su emocije, bio je to fantastičan osjećaj", kazao je uzbuđeni Klopp za SkySport. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klopp je u prošlosti sa Borussijom osvojio dva naslova prvaka Njemačke, dva Superkupa, jedan Kup te stigao do finala Lige prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi