Nije mogao na EP, ali je podržao kolege porukom iz koje mnogi mogu naučiti dosta

Mladi fudbaler Vojvodine Stefan Šavija

Nije mogao na EP, ali je podržao kolege porukom iz koje mnogi mogu naučiti dosta

Midhat Šljivak

Mladi fudbaler Vojvodine Stefan Šavija nije se našao na završnom spisku kadetske reprezentacije BiH za Evropsko prvenstvo u Engleskoj.

Šavija zbog povrede nije mogao pomoći reprezentativnim kolegama na ovom Euru. Kolege će međutim podržavati navijajući, a uputio im je emotivnu poruku na koju bi se moglu ugledati i mnogi drugi sportisti.

"Za reprezentaciju BiH treba da igramo iz ljubavi. Svako od nas je sanjao da igra na Evropskom prvenstvu. Veoma sam sretan i ponosan što sam dio vas", napisao je ovaj mladi fudbaler pred start prvenstva Evrope.

Ovo je svakako veoma inspirativna i lijepa poruka mladog fudbalera ostalim kolegama koji će svakako imati motiv da naprave dobar rezultat u Engleskoj.

Naša selekcija prvenstvo otvara sutra utakmicom protiv vršnjaka iz Danske, a susret počinje od 13:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi