Nije ni čudo što grije klupu: Užasno ponašanje Ben Arfe

Napao pomoćnog trenera

Nije ni čudo što grije klupu: Užasno ponašanje Ben Arfe

M. Šljivak

Gotovo nevjerovatna situacija desila se u tunelu nakon utakmice Bordeauxa i PSG-a.

Zločesti dečko francuskog fudbala Hatem Ben Arfa je imao glavnu ulogu, a sada mu je na meti bio pomoćni trener PSG-a Juan Carlos Carcedo.

Ben Arfa je odigrao 18 minuta u pobjedi PSG-a od 3:0, ali očigledno mu se nije igralo tako malo, pa je nakon meča bio neraspoložen. Okomio se na pomoćnog trenera tima.

"Glava me boli od tebe. Preglasno pričaš, pusti nas da igramo. Zašto toliko vičeš?", pitao je Ben Arfa pomoćnog trenera PSG-a.

Njegovo ponašanje je vjerovatni razlog što većinu utakmica počinje sa klupe. Ove sezone je nastupio u 19 utakmica, a samo pet ih je počeo od prve minute.

Još uvijek nije postigao ni gol, pa se bez ikakve sumnje može nazvati velikim promašajem rukovodstva francuskog prvaka.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije