Nije ni sanjao: Veznjak Nice dobio ponude Barce i PSG-a
Foto: EPA

Serija žele najbolji timovi Evrope

Nije ni sanjao: Veznjak Nice dobio ponude Barce i PSG-a

Midhat Šljivak

Ekipa Nice će u narednoj sezoni po prvi put igrati u Ligi prvaka.

Doduše, ovaj tim će preko kvalifikacija pokušati da se izbori za plasman u društvo najboljih evropskih ekipa, no u tu borbu bi mogli ući znantno oslabljeni.

Jedan od glavnih igrača, veznjak Jean-Michael Seri, dobio je ponude evropskih velikana Barcelone i PSG-a i izvjesno je da će on napustiti klub.

Sjajni 25-godišnjag iza sebe ima odličnu sezonu. Iako je planirao da i dalje nosi dres ovog kluba, stigle su ponude koje se ne mogu odbiti i on bi ovog ljeta mogao potpisati za nekog od velikana.

Klauzula u ugovoru za ovog fudbalera je 40 miliona eura. Ipak, vjerovatno će iznos eventualnog transfera biti manji, a pregovori s klubovima će biti okončani u narednim danima, kada će se i saznati konačna sudbina ovog veznjaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj fudbaler iz Obale Slonovače je potpuno eksplodirao u Nici. Dres ovog tima nosi već dvije godine, a ranije je igrao u Portugalu za Pacos Ferreiru i B tim Porta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi