Nije Pepe, ali jeste Alves: Pogledajte start nogom u glavu!

Krvnički start za crveni karton

Nije Pepe, ali jeste Alves: Pogledajte start nogom u glavu!

Prvo poluvrijeme prijateljske utakmice koju večeras igraju Engleska i Portugal (0:0) obilježio je krvnički start Brune Alvesa.

Iako je u portugalskoj reprezentaciji Pepe taj koji ima status najgrubljeg fudbalera, večeras ga je nadmašio njegov saigrač koji je u 35. minuti izuzetno neoprezno startovao na Harryja Kanea.

Bruno Alves je udario Kanea nogom u glavu, te je potpuno opravdano zaradio crveni karton, što je možda i preblaga kazna za ovakav start.

Interesantno, Kane se nakon brutalnog prekršaja brzo pridigao i nastavio trčati prema golu protivnika. Sreća pa Alves nije bio najprecizniji, jer da jeste, ko zna kako bi se sve završilo...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi