Nije pristao na igru: Conte "odbrusio" Mourinhu

Ne želi mnogo pričati

Nije pristao na igru: Conte "odbrusio" Mourinhu

Midhat Šljivak

Menadžer Chelseaja Antonio Conte nije želio pristati na igru riječima sa kolegom iz Manchester Uniteda Joseom Mourinhom.

Nedavno je Mourinho komentarisao igru Chelseaja i istakao je kako će defanzivni stil igre donijeti trofej Plavcima.

"Chelsea je dobar defanzivni tim. Brane se dosta dobro i vjerujem da će ove sezoni oni osvojiti titulu defanzivom i igranjem kontri", istakao je Mourinho.

Contea su engleski novinari pitali o ovoj izjavi, a italijanski stručnjak je kratko odgovorio.

"Da, čuo sam šta je rekao. Ne volim da odgovaram drugim menadžerima", kratko je rekao Conte.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je tokom vikenda odigrao neriješeno protiv Burnleya (1:1). Ipak, to ih je i dalje ostavilo daleko iznad svih i trenutno su prvi sa 10 bodova ispred Tottenhama i Arsenala.

S druge strane Manchester United je šesti na tabeli i do kraja sezone će voditi veliku borbu za plasman u Ligu prvaka. Kako igraju u posljednje vrijeme, taj cilj nije nedostižan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi