"Nije se trebalo ovako završiti"

Sneijder razočaran suđenjem

"Nije se trebalo ovako završiti"

A. Beganović

Nakon poraza u finalu Svjetskog prvenstva većina holandskih igrača smatra da je engleski sudija Howard Webb bio naklonjen Španiji, a jedan od njih je i Wesley Sneijder koji je spomenuo start Inieste nad Markom van Bommelom malo prije pobjedonosnog pogotka.

"Postojao je taj detalj s Iniestom kada je udario Van Bommela. Četvrti sudija je sve vidio i to je rekao, ali nije mi jasno zašto onda nije Iniesta dobio crveni karton", rekao je Sneijder i dodao:

"Također malo prije pogotka trebao je biti dosuđen korner za nas. Prvo je odbrambeni zid dirao loptu, a potom i golman i bio je to očit korner. Skandalozno je što se moralo završiti na ovakav način."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.