Nije za one sa slabim želucem fotografija koju je objavio napadač Mladosti
Atajić je zadobio povredu u duelu Slobode i Mladosti na Tušnju, a da stvara bude još gora - njegov tim je na kraju poražen s 2:1

Zadobio tešku povredu

Nije za one sa slabim želucem fotografija koju je objavio napadač Mladosti

E. Škorić

U jednoj od posljednjih utakmica 19. kola, ujedno i jesenjeg dijela sezone u Premijer ligi BiH, Sloboda je pobijedila Mladost s 2:1.

Susret na Tušnju igrao se po hladnom vremenu, a u jednoj teškoj utakmici domaći tim uspio je slaviti s 2:1 i tako na sjajan način otići na višemjesečnu pauzu.

S druge strane, Kakanjci mogu da budu zadovoljni zbog partija u posljednje vrijeme, pa su uz Slobodu svakako kandidat da se bore i za treće mjesto.

Današnji meč na Tušnju donio je i nekoliko žešćih startova u žaru borbe, a najgore je prošao napadač Mladosti Bahrudin Atajić koji je kasnije objavio fotografiju stradale noge.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atajić će morati posjediti liječnika, a ako se u ovome svemu može naći i pozitivna stvar, onda je to činjenjica da je povredu zadobio na samom kraju prvog dijela sezone i da sada slijedi duža pauza.

Top Komentari

avatar
Sta hoce, covjek mu napravio batmanov znak dzaba
19 15
AmerZE1990
Cuj ovog novinara nije za one sa slabim zelucem. Jarane jesi li ti u ratu bio.
8 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi