Nije zadovoljio na Grbavici, pa otišao u Srbiju

Boravio na probnom radu

Nije zadovoljio na Grbavici, pa otišao u Srbiju

S. Mlaćo

Nakon što se nije izborio za potpis ugovora na Grbavici, Nemanja Tomašević odlučio je napustiti Plave i pronaći novu sredinu.

Tomašević je ponikao u Famosu iz Vojkovića, a bio je u omladinskim timovima Crvene zvezde, Lokomotive i Rada. Igrao je u Rapidu II iz Beča, a ljetos je otišao u Rudar Velenje. U prvom dijelu sezone za tim iz Slovenije upisao je pet nastupa.

Radi se o krilnom napadaču koji je sada brzo dogovorio novi angažman. Naime, u nastavku sezone će nositi dres srbijanskog drugoligaša Smedereva.

Ovaj klub sa klupe predvodi Ognjen Koroman koji dobro poznaje kvalitete Tomaševića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Smederevo je prvi dio sezone okončalo na 15. mjestu te će voditi grčevitu borbu za opstanak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seher Rajvosa
Pa Tino šta radiš konama, jos nisi ni potpiso a oni vec odustaju i napustaju selju. Lijepi strah haha
0 2
afica2007
Jako zavidna karijera hahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi