Nijemci prave haos na Emiratesu: Izbila tuča s osiguranjem
Foto: Screenshot

Navijači Kolna pokušali na silu ući na stadion

Nijemci prave haos na Emiratesu: Izbila tuča s osiguranjem

Navijači Kolna su danas u ogromnom broju stigli u London kako bi bodrili svoju ekipu na utakmici Lige Evrope protiv Arsenala, ipak, njihov dolazak je izazvao puno problema.

Špekuliše se da je u London danas stiglo oko 30.000 njemačkih navijača, a kada su svi krenuli ka ulaznim kapijama Emiratesa, nastala je velika gužva.

Meč koji je trebao početi u 21:05 sati je odgođen za sat kasnije kako bi svi navijači uspjeli sigurno ući na stadion, ipak tu nije bio kraj problemima.

Jedan dio navijača Kolna, koji je u London stigao bez karti za utakmicu, je ostao ispred Emiratesa, a u pokušaju da na silu uđu na stadion, pojedinci su počeli razvaljivati zaštitne ograde i razbijati stakla na vanjskom dijelu stadiona Arsenala.


Oni koji su ušli na tribine su izazvali tuču s osiguranjem na stadionu. Pojavljivale su se i informacije da bi susret mogao biti u potpunosti otkazan, ali se čini da će ipak fudbaleri Arsenala i Kolna uskoro krenuti s centra.



Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi