Nijemci se igraju sa odbranom Srbije

Vode sa 3:0

Nijemci se igraju sa odbranom Srbije

A. Čaušević

Srbiji prijeti novi poraz na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Poslije prvog poluvremena meča 2. kola grupe B Njemačka protiv Srbije vodi sa 3:0, a oba gola su njemački igrači postigli sjajnim timskim radom.

Vodeći gol Nijemci su postigli u 16. minuti kada je Levin Oztunali fantastičnim pasom između nekoliko igrača Srbije uposlio Marca Richetra koji je samo "bocnuo" loptcu i lobovao Borisa Radunovića.

Drugi gol popularni Panceri su zabili u 30. minuti. Nakon odličnog presinga uzeli su loptu na 40-ak metara od gola te su se poslije nekoliko pasova praktično ušetali u gol. Zabio je Gian-Luca Waldschmidt.

Isti fudbaler bio je strijelac i trećeg gola u 37. minuti Pogodio je poslije poslije furiozone kontre i sjajnog driblinga...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi