Nijemci u najjačem sastavu protiv Zmajeva

Nijemci u najjačem sastavu protiv Zmajeva

Fudbalska reprezentacija Njemačke će u četvrtak protiv Bosne i Hercegovine izaći na teren Commerzbank Arene u najjačem sastavu s kojim selektor Joachim Loew raspolaže u ovom trenutku.

Iako selektor Loew za sada još ima nedoumica oko sastava koji će suprostaviti Zmajevima, očekuje da se da će na golu stajati Manuel Neuer, a na poziciji desnog beka siguran je Per Mertesacker. Khedira i Bastian Schweinsteiger će započeti od prve minute u veznom redu, a kapiten Elfa Phillip Lahm zauzeće svoje mjesto na desnom beku.

Na lijevom beku najvjerovatnije će se naći Serdar Tasci, a ofanzivnog veznog trebao bi zaigrati Thomas Muller. U napadu bi od prve minute za Njemačku trebali zaigrati Mario Gomez i Cacau.

Vjerovatan sastav Njemačke: Neuer, Tasci, Friedrich, Lahm, Mertesacker, Ozil, Khedira, Schweinsteiger, Trochowski, Gomez, Cacau.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti