Nikad tužnija godina za istinske zaljubljenike u fudbal

Otišle su mnoge legende

Nikad tužnija godina za istinske zaljubljenike u fudbal

Endin Čaušević, foto: EPA

Ljubitelji fudbala mogli su uživati u 2017. godini koja nam je ponudila mnogo spektakularnih utakmica, rekorde u iznosima transfera, ali i one tužne trenutke jer su se u ovoj godini od aktivnog igranja oprostile mnoge zvijezde.

Sigurno je da će 2017. godina ostati upamćena po tome što je fudbal ostao "siromašan" za nekoliko legendi koje su odlučila da se više neće baviti profesionalnim igranjem fudbala.

Jasno je da fudbal više neće biti isti bez njih, a nama ostaje da se nadamo da će se uskoro pojaviti neki novi Pirlo, Totti, Kaka...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti