Nikad tužniji kraj za Cassana

Neće ga nijedan klub iz Serije A

Nikad tužniji kraj za Cassana

Endin Čaušević

Italijanski Antonio Cassano i dalje je fudbaler Sampdorije, ali je jasno da će njegov ugovor biti raskinut u januaru.

Cassano ove sezone utakmice svog kluba posmatra sa tribina i jasno mu je poručeno da se na njegove usluge više ne računa. Italijanski mediji prenijeli su da ovaj iskusni napadač nije imao namjeru da završi karijeru jer još uvijek ima želju da igra fudbal.

Ipak, čini se da će Cassano biti primoran na kraju da okači kopačke o klin jer još uvijek na njegovu adresu nije stigla ponuda za nastavak karijere. Cassano je poručio da želi igrati u Seriji A i dalje, ali nema kluba koji je zainteresovan za njegove usluge.

Ovaj napadač nekada je bio jedan od najboljih italijanskih napadača, a svojevremeno nosio je i dres Real Madrida. Ipak, malo ko je uspio očekivati da će Cassano ovako tužno završiti svoju karijeru. Međutim, još uvijek nije kasno da se dogodi čudo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi