Jurić u Genovu dovodi bivšu zvijezdu Real Madrida?
Foto: EPA

Sprema se transfer

Jurić u Genovu dovodi bivšu zvijezdu Real Madrida?

Hrvatski trener Ivan Jurić postao je hit u Seriji A. 

Jurić je preuzeo Genovu nakon što je sa Crotoneom prošle sezone izborio plasman u elitni rang, a sa svojim novim klubom dobro napreduje i nalazi se u sredini tabele. 

Nije tajna da Jurić Genovom namjerava upustiti u borbu za mjesto koje vodi u Evropi, a za takav poduhvat bit će mu potrebno nekoliko pojačanja. Kao igrač koji bi mogao pojačati Genou spominje se Antonio Cassano sa kojim je Jurić 'uhvaćen' kako večera.

Obzirom da je bivša zvijezda Reala, Milana, Rome i Intera nezadovoljna u Sampdoriji, fotografija koja se proširila društvenim mrežama bila je dovoljna da italijanski mediji presele Cassana u Genovu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi