Nike oblači FK Sarajevo: Pogledajte nove dresove

Bordo tim u novom ruhu

Nike oblači FK Sarajevo: Pogledajte nove dresove

Fudbalski klub Sarajevo će u novu sezonu ući u novom ruhu.

Klub sa Koševa će u predstojećoj sezoni nositi dresove koje proizvodi 'Nike', a danas su predstavljene tri garniture.

Tako će i novi dresovi Sarajeva biti tradiocionalno u bordo boji, dok će druga i treća garnitura biti u bijeloj, odnosno crnoj boji. Zanimljivo je da je Sarajevo neke od najboljih internacionalnih utakmica u periodu od 2007. do 2010. godine odigrao upravo u Nike dresovima. 

Kako se navodi na zvaničnoj stranici bordo kluba, sklopljenom saradnjom sa istaknutim brendom Nike, Sarajevo se pridružuje porodici slavnih sportskih kolektiva, poput Barselone, PSG-a i mnogih drugih. 

Nike dres proizveden je savremenom DRI-FIT tehnologijom, koja omogućava dodatnu cirkulaciju vazduha i pruža nižu temperaturu tijela, kako bi se igrači osjećali što udobnije. Napredna Nike tehnologija namijenjena je za visoke napore igrača pomažući im da postižu još bolje rezultate.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U fotogaleriji pogledajte kako izgledaju novi dresovi FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi