5

Komentari (5)

RedArmySarajevo
Da ti nisi gospodin Nikola Nikic dosli bi ovi sa Otoke i "motivisali" igrace Bratstva. Bas onako kako su "motivisali" vase komsije iz Gradacca ciji su igraci u svlacionici slavili pobjedu protiv Veleza kao da su osvojili Ligu prvaka. Hvala gospodine Nikicu i hvala igracima Bratstva koju nisu prodali svoj obraz za jeftine pare.
Aldin Neki
A što ga hvale što je izgubio ovi iz Hercegovine! Cirkus od komentara!
velez mo
MISLIM DA CE PRVENSTVO BITI RJESENO VEC U SRIJEDU,PRVO CUDNO MI JE KAKO SLAVEN DANAS NIJE DOBIO U GORAZDU,PA ONDA DA PUSTE KUCI OLIMPIKU KAO STO JE BIO SLUCAJ SA POSTENIM IGMANOM,VJERUJEM DA SU LJUDI HTJELI TO NISU HTJELI JER SU SPOSOBNI KUCI DOBITI OLIMPIK,VISE NEMAJU KALKULACIJA I U SRIJEDU MORAJU DOBITI,ZA STO SU VRLO SPOSOBNI A I TOM POBJEDOM PRESKACU VITEZ KOJI NAMA DOLAZI I OSTAVLJAJU SEBI VELIKE SANSE ZA OSTANAK
chs1975mostar
Nikola sve najbolje u vodjenju bratstva!! Gospodin si!! LP ?
velez mo
NIKOLA SVE NAJBOLJE,VELIKI SI COVJEK,ZIVIO STO GODINA I UVEO BRATSTVO U PREMIER LIGU,OBRAZ SE NEPRODAJE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.